Reageer op: 5 september 2016 : Samenspraak omliggende verenigingen

Home Forums RC Club Zoetermeer Bestuursmededelingen 5 september 2016 : Samenspraak omliggende verenigingen Reageer op: 5 september 2016 : Samenspraak omliggende verenigingen

#30737
Mario Koolmees
Moderator

Op donderdag avond 13 oktober hebben Richard, Bas, Robert en ondergetekende de aanvullende test in combinatie met de hondenvereniging (kynologenclub) uitgevoerd. Op deze avond werden er jonge honden getraind en juist omdat deze het meest gevoelig zijn voor afleiding en het beste gehoor hebben had de kynologenclub aan ons gevraagd om juist op deze avond te testen.

Om 19:00 waren wij aanwezig in het mooie club gebouw van wellicht onze toekomstige buren, we werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een leuke groep onrustige jonge honden met hun trotse baasjes. Ook 2 personen van de korfbal kwamen nog even een kijkje nemen, zij hadden de verlichting aangezet en vonden het leuk om nog eens te kijken naar de test.

Met zijn vieren zijn we het veld opgegaan alwaar de konijntjes zich snel uit de voeten maakten en wij zijn begonnen met rondjes rijden. Ondertussen waren de leden van de hondenclub terug gelopen naar hun veld om te kijken of er sprake was van enige afleiding bij de honden. Hun analyse was dat er heel in de verte wel iets te horen was maar daar moesten ze heel erg hun best voor doen. Aan de andere kant had geen enkele hond iets door en was er dus al helemaal geen sprake van afleiding.

Kortom, een geslaagde test waardoor ook de Kynologenclub geen obstakels ziet voor RC Club Zoetermeer.

Scroll naar top