Reageer op: Vergunningsaanvraag in gang gezet

Home Forums RC Club Zoetermeer Bestuursmededelingen Vergunningsaanvraag in gang gezet Reageer op: Vergunningsaanvraag in gang gezet

#30904
Mario Koolmees
Moderator

Even een korte update aangezien we al ruim een maand niks hebben kunnen melden…

De gemeente is op dit moment bezig met de aanvraag/doorloop van onze vergunning, we hopen dat deze op korte termijn afgerond is en gepubliceerd wordt. Na publicatie gaat de bezwaartermijn lopen van 6 weken. Na deze 6 weken en wanneer er geen bezwaren binnen komen kunnen wij definitief aan de slag met het inrichten van onze baan.

In de tussentijd zijn we ook met de gemeente aan de slag om overeenstemming te krijgen over het (concept) huurcontract, dit is in grote lijnen al voorbereid met hier zitten nog wat openstaande vragen en opmerkingen aan vast die eerst met de gemeente besproken dienen te worden.

Overigens is het mogelijk om al een start met deze werkzaamheden te maken wanneer de bezwaar termijn voor de vergunning nog loopt. We lopen dan wel het risico wanneer er bezwaren binnen komen die gegrond blijken te zijn en wanneer het alsnog niet mogelijk zou blijken voor onze club dat wij de locatie in zijn oorspronkelijke staat terug moeten brengen.

In de tussentijd zijn wij aan de slag met het zoeken van een kunstgras leverancier, deze hebben wij inmiddels ook gevonden en naar verwachting zal het kunstgras voor ons aangelegd worden. Dit zou een ideale situatie zijn aangezien we hier dan weinig werk aan hebben en dit tegen aantrekkelijke voorwaarden uitbesteed kan worden.

Wanneer het kunstgras is neergelegd resteert voor onze vereniging het werk om de lay-out van de baan neer te leggen en de schansen, sprongen en alle bijkomende zaken op te gaan bouwen.

Rekening houdende met de bezwaar termijn van 6 weken moet een datum van 1 april haalbaar zijn, maar we richten ons onverminderd op 1 maart aangezien dat voor de meeste modelbouwclubs eigenlijk de officiële start van het seizoen is.

Scroll naar boven