Re:Re: 14 januari 2012, nagenieten van de indoor-meeting

Home Forums Het Clubhuis Meetings / evenementen 14 januari 2012, nagenieten van de indoor-meeting Re:Re: 14 januari 2012, nagenieten van de indoor-meeting

#15586
Mario Koolmees
Moderator

Het was een gezellige avond met een verassend grote opkomst van rijders. Op het laatste moment waren er toch nog een heel aantal aanmeldingen bij gekomen zodat we aan bijna 30 rijders kwamen. Dit is ons uiteindelijk meegevallen en we hebben de avond dus kosten dekkend kunnen krijgen. De organisatie zal binnenkort overleggen of we voldoende mogelijkheden zien om binnenkort weer een manege meeting te houden.

Voor de volgende meeting zou het wel prettig zijn als de rijders zelf een beetje op het baaninzetten kunnen letten. We hadden een rooster gemaakt maar dat liep niet helemaal lekker. Uiteindelijk hebben we af en toe aan rijders gevraagd om af te lossen en dat ging goed. Er zijn wel enkele rijders die niet op de baan hebben gestaan, aan hun het verzoek om dit de volgende keer wel te doen…jullie auto wordt ook terug gezet als deze op zijn dak ligt, dus daar mag je best wat voor terug doen, toch?

Alle rijders bedankt voor de aanwezigheid en de gezelligheid. Er is sportief gereden, iedereen gaf elkaar en ook de snellere rijders de ruimte. Hier en daar werd er wel eens een tikje uitgedeeld…maar dat hoort erbij. Voor zowel de rijders als de organisatie kunnen we terug kijken op een geslaagde meeting.

In het bijzonder willen we Jos Borgdorff bedanken, hij heeft de aanzet tot deze meeting mogelijk gemaakt. Daarnaast Rob Baak en zijn vader voor het mogelijk maken van vervoer voor de baanmaterialen.

Scroll naar top