Re:Re: 16 oktober 2011: Nabeschouwing, foto’s en video

Home Forums Het Clubhuis Meetings / evenementen 16 oktober 2011: Nabeschouwing, foto’s en video Re:Re: 16 oktober 2011: Nabeschouwing, foto’s en video

#15054

@snellehenk wrote:

@rcfanaat wrote:

@Thomas: Heb me trekstarter nog twee keer gedaan, en heb nu voorlopig mijn trekstarter gemaakt met inpaklint:P. Heb dit nog niet kunnen testen met die rare weer:P.
Volgende keer zijn mijn beide auto’s gewoon weer op en top. Hopelijk heb jij dan ook een 1:8 auto! Is toch makkelijker zodat je op meer divers terrein kan rijden:).

Misschien is een rotostarter handig??? Is iets duurder dan een trekstarter maar gaat minder vaak/snel kapot.
Overigens trek je meestal je trekstarter kapot als je motor zwaar gaat doordat hij verzopen is. Stop dan met trekken. gloeiplug eruit, auto op zijn kop en een paar keer trekken zodat de overtollige brandstof eruit is.

Klopt heb er wel over na zitten denken. Maar dan moet ik ook weer altijd accu’s meenemen, en met een trekstarter voel je meteen of hij verzopen is. Hou het toch maar bij de trekstarter:P.

Laatste tijd is er behoorlijk wat zon buiten. Ik denk dat het goed mogelijk is dat er nog 1 meeting voor buiten komt? Is juist lekker met zo’n zonnetje!