Home Forums Het Clubhuis Meetings / evenementen 2 September 2012: TuningSunday meeting Re:Re: 2 September 2012: TuningSunday meeting

#17226
Mario Koolmees
Moderator

Marijn, ik stond echt naast Robert toen jij met zijn auto ging rijden… (ik neem aan dat je daarmee maar 1 tankje gereden hebt).

Er is overigens niemand die zegt dat je niet kunt sturen, ik heb vorige meeting ook met jou auto gereden en toen bakte ik er ook niks van. Ik denk dat dat gewoon aan je zender lag, het viel me deze meeting juist op dat je met de nieuwe zender al een stuk beter over de baan ging.

En natuurlijk als je dan met duur materiaal gaat rijden, zoals de auto van Robert, dan gaat het allemaal nog net een tandje makkelijker. Verder zal je dan ook nog eens aan de auto moeten wennen, dus meteen snel zijn met een onbekende auto is lastig. Maar je deed dat zeker netjes, dus zie onze forum babbeltjes niet als afkraken…we zitten je uiteindelijk ook een beetje te dollen.

Een auto kopen zoals die van Robert kost een hele hoop geld, en denk daar goed over na. Als je bij je eigen auto de diffs netjes vult met de juiste olie, de shocks nog eens naloopt, goede servo’s erop en de setup checken dan kan ook de Hong Nor behoorlijk snel zijn. Een Serpent is natuurlijk in alles net even beter en moderner, maar staar je daar niet blind op.

Winkelwagen
Scroll naar boven