Re:Re: 21 augustus 2011: Gastrijden bij RACO2000 in Utrecht

Home Forums Het Clubhuis Meetings / evenementen 21 augustus 2011: Gastrijden bij RACO2000 in Utrecht Re:Re: 21 augustus 2011: Gastrijden bij RACO2000 in Utrecht

#14121
Mario Koolmees
Moderator

Vandaag met Alex meegedaan aan de Piston cup op Raco2000, helaas (waarschijnlijk door de matige weersvoorspelling) waren er maar 4 truggy rijders. 1-tje te snel voor mij, Alex en ik gaan aardig gelijk op en de 4e moesten we wel van kunnen winnen (rijdt dit jaar voor het eerst o.a. truggycup).

Kwali’s gingen goed, 2e plek achter Marnix, dan Alex en dan Marco. Tijdens de 3e kwali had ik een probleempje met de servo maar kon niet achterhalen wat het was (dacht een kapotte servohevel maar die was goed). Dus alles weer in elkaar gezet, maar na de start weer problemen (auto ging steeds op de rem). Na een ronde of 4 was het ineens weg maar inmiddels was Marnix aardig los en Alex had me al een ronde ingehaald. Dus geprobeerd Alex bij te halen, dat lukte wel maar ik kwam niet bij hem weg. Ondanks de ronde achterstand leek het wel een strijd om een plek maar eigenlijk was het meer om de eer. Lekker gaatjes zoeken, foutjes afwachten en proberen weg te rijden, wat mij uiteindelijk niet lukte. In de laatste paar ronden een paar keer een domme fout gemaakt (door het pushen) en uiteindelijk was Alex buiten bereik.

Al met al een leuke dag en een goede oefening voor de aankomende meeting op 21 augustus. De baan is echt een aanrader, goed te doen voor iedere beginner en zeker uitdagend genoeg voor de gevorderde rijders. Vooral de hobbels na het rechte stuk zijn lastig en iedere keer anders.

Alex, Bram, Tony en zijn vader bedankt dat jullie er waren en voor de hulp. Was een gezellige dag zo ondanks een vochtige baan en 1 behoorlijke wolkbreuk (toen stonden wij gelukkig bij de sleuteltafels :)).

PS: De tijdregistratie is hier terug te zien: http://www.myrcm.ch/nl/raco2000/20110807_513199/PC-Tr-NE/index.html

Scroll naar top