#17300
leo-rcc
Deelnemer

De wedstrijd was voor mij iig een drama. Finale heat 1 was in mijn 2e rondje al voorbij. Ik kwam in een ravage van wagens terecht en nadat dat allemaal weer uit elkaar was geplukt was ik weer compleet laatste ipv de 7e plek die ik op dat moment had. Bij een naar mijn gevoel normale landing voor een bocht begon mijn linkervoorwiel ineens los te wapperen. De stuurstang was losgekomen van het kogelgewricht en omdat er geen pitmaat is kon ik dat uiteraard niet zien. Dus ik heb de wagen ergens neergezet waar hij niemand in de weg stond en heb de rest van de 1e finale heat afgewacht. Eenmaal terug op mijn tafel was het een keer knijpen en het kogelgewricht zat weer op zijn plek.

Finale heat 2, was na 5 rondes weer exact hetzelfde probleem. Nu had ik er al serieus de pee in. Normaal gesproken had ik nu in mijn koffer gekeken of ik niet een gewricht voor een 1:8 bij me had om die te plaatsen, maar na de diefstal uit mijn bus heb ik nagenoeg niks meer van reserve onderdelen, ook niet voor de 1:8 wagens.

Finale heat 3, gelukkig was Luke al klaar met rijden en die sprak af dat zodra er iets gebeurt, hij de wagen van de baan plukt, zo snel mogelijk dat gewricht weer op zijn plek plopt, en dan kan ik weer door. In de laatste finale is dat dus 2 keer gebeurt. De eerste keer loste Gies die aan het baaninzetten was het op voor me, de 2e keer Luke, en daar ben ik beide dankbaar voor want hoewel ik nog steeds als laatste finishte, ik kwam tenminste aan de finish dit keer. Maar door die uitvallen en pech was ik dus compleet laatste in de B finale.

Scroll naar boven