Home Forums Het Clubhuis Meetings / evenementen RCCZ organiseert de 3e wedstrijd van de truggycup! Re:Re: RCCZ organiseert de 3e wedstrijd van de truggycup!

#16709
meneermini
Deelnemer

Hallo,

Ik heb in principe een zitgrasmaaier en een aanhanger om het ding te vervoeren echter het probleem is wel dat die maaier in Reeuwijk staat. Das niet helemaal in de buurt. Ik vroeg me alleen af wie nu het gras maait want ik neem aan dat het wel regelmatig gebeurd.
Verder dacht ik dat als er aan de gemeente om dranghekken gevraagd wordt dat het misschien mogelijk is om te vragen of hun toevallig in de week voorafgaande aan het evenement in de buurt zijn met een grasmaaier en of ze dan toevallig even een rondje veld kunnen doen voor ons.
Verder heb ik ook gevraagd of mijn buurman zijn vrachtwagen een weekend bij het veld wil parkeren zodat die als rijdersstelling gebruikt kan worden (is een bakwagen van ongeveer 6 meter lang, ongeveer 1m. hoog) echter kan hij daar wel komen, daarnaast heb ik nog geen antwoord van hem want dat moet natuurlijk ook met zijn baas overlegd worden zodat hij leeg is.

groet
Marcel (vader van)

Winkelwagen
Scroll naar boven