Re:Re: Toekomstplannen RC Club Zoetermeer

Home Forums RC Club Zoetermeer Bestuursmededelingen Toekomstplannen RC Club Zoetermeer Re:Re: Toekomstplannen RC Club Zoetermeer

#18673
Mario Koolmees
Moderator

Vrijdag 26 juni hebben wij wederom een mail verzonden naar de gemeente, hierin geven wij aan dat het opmerkelijk is dat de gemeente met 2 maten meet voor wat betreft het gebruiken van het voormalig DSO terrein, dit is nu met grote spoed voor Zoetermeer Discgolf mogelijk gemaakt, terwijl wij als vereniging geen toestemming kregen om dit terrein tijdelijk te gebruiken.

Aanvullend hebben wij aangegeven de mogelijkheden te willen bekijken om een electro vereniging te worden. Daarbij hebben we als kanttekening geplaatst dat wij denk de leden aantallen uit onze oorspronkelijke bedrijfsplan (daarin is er sprake van nitro en electro) niet te kunnen halen en om die reden niet de volle mep aan huur te kunnen betalen voor een terrein.

We hebben de gemeente 2 opties voorgesteld:
1.) Handelen zoals in het oorspronkelijke bedrijfsplan, waar wij als vereniging huur betalen voor een terrein.
2.) Gemeente legt een openbare baan aan, wij als vereniging betalen geen huur maar binden ons eraan voor onderhoud en wedstrijden.

Optie 1 betekent waarschijnlijk een hoger bedrag aan lidmaatschap, maar dan kunnen alleen leden op de baan of mensen die gastrij tarief betalen.
Optie 2 betekent waarschijnlijk een lager bedrag aan lidmaatschap, we kunnen echter niet-leden niet makkelijk toegang tot de baan ontzeggen.

PS: Mogelijk gaan we voor optie 2, dat zou wel betekenen dat we een burger initiatief moeten starten, dat is een document welke ondertekend is door 10 inwoners uit Zoetermeer van 14 jaar of ouder (die kiesgerechtigd zijn, of worden bij bereiken van de juiste leeftijd).

Linkje m.b.t. Discgolf: http://www.dichtbij.nl/haaglanden-noord/sport/artikel/3983096/discgolf-in-zoetermeer-is-here-to-stay.aspx

Scroll naar top