Re:Re: Toekomstplannen RC Club Zoetermeer

Home Forums RC Club Zoetermeer Bestuursmededelingen Toekomstplannen RC Club Zoetermeer Re:Re: Toekomstplannen RC Club Zoetermeer

#18738
Mario Koolmees
Moderator

Vandaag hebben Bas en ik wederom een afspraak gehad met de gemeente, we zijn op lokatie geweest en hebben een geluidsmeting verricht zodat de gemeente het bronvermogen (geluid) van een electro auto weet. Hiermee gaan zij verdere berekeningen maken. Er zijn een aantal locaties die voor de hand liggen (4 stuks), deze worden door de gemeente nader bekeken.

Vanuit RCCZ zullen wij het oorspronkelijke ondernemingsplan (gebaseerd op nitro -en electro auto’s) nu moeten herschrijven op basis van een electro-only club. Met de berekeningen, ons plan en het interne verhaal van de gemeente gaan zij in overleg met de betrokken wethouders.

Aangezien de lokaties nog onzeker zijn kunnen we hier nog niets over mede delen, maar het ziet er op dit moment allemaal redelijk positief uit. Degene waar wij gesprekken mee hebben gevoerd van de gemeente ziet op dit moment weinig beperkingen en gaat zijn best doen voor ons.

Zodra we meer weten (dit kan enige tijd duren) laten we het weten.

Scroll naar top