Welkom BB-Press, tot ziens PHPBB

Home Forums RC Club Zoetermeer Forum regels en vragen Welkom BB-Press, tot ziens PHPBB

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #30144
  Mario Koolmees
  Moderator

  Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, is het forum flink aangepast. We hebben afscheid genomen van het oude PHPBB forum en alle posts en gebruikers zijn overgezet naar BB-Press.

  Reden hiervoor is dat PHPBB toch wel wat onderhoud nodig had en niet goed te integreren was met de voorpagina van onze website welke weer op WordPress draaide. Waarschijnlijk moeten alle gebruikers wel hun account heractiveren door om een nieuw wachtwoord te vragen.

  Dat is vrij eenvoudig door in het menu rechts bovenin op “Wachtwoord vergeten” te klikken, vul dan je mail adres in. Je krijgt een email met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Hierna kan je met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

  We hopen nu voor de komende jaren een goede oplossing te hebben die het makkelijker maakt qua onderhoud en updates.

  Qua functionaliteiten wordt een forum tegenwoordig steeds minder gebruikt en zien we een verschuiving naar Facebook. We proberen nog wat leuke tools te vinden die ook een aardige Facebook integratie kunnen brengen.

  Tapatalk is omgezet naar het nieuwe forum, dus gebruik je deze plugin dan zal je de oude links moeten verwijderen en even opnieuw naar RC Club Zoetermeer moeten zoeken.

  Mocht je nog vragen hebben, of zijn er zaken onduidelijk…stel je vragen dan in dit topic. Ook als je een bepaalde functionaliteit mist of die je graag toegevoegd zou zien, laat het even weten!

  • Dit onderwerp is gewijzigd 5 jaren, 8 maanden geleden door Mario Koolmees.
  #30156
  DZH42
  Moderator

  Het is even wennen het nieuwe forum, hoop er snel wegwijs in te worden 😉

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.