3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #9493
    Mario Koolmees
    Moderator

    Afgelopen week hebben wij een email ontvangen van de secretaris van de personeelsvereniging Siemens Nederland. Aangezien zij binnen hun pv een modelbouwclub hebben zijn zij zeer geinteresseerd in onze initiatieven. Daarnaast hebben zij een groepje personeelsleden die deze hobby met ons delen en willen zij graag ook op onze meetings komen.

    Donderdagavond zijn wij op bezoek geweest bij Jos (de secretaris) en hebben wij de mogelijkheden besproken. Uitkomst is dat hij hun vaste clubje gaan mailen en wellicht ook een melding op het intranet zullen plaatsen. Op deze manier komen we wellicht aan een nog grotere groep rijders voor de meetings en onze club.

    Aanvullend hierop kunnen we in de toekomst wellicht worden gevraagd om demo’s te geven voor het Siemens personeel en op het Siemens terrein. Daarnaast zal Jos gaan kijken wat er nog meer mogelijk is vanuit Siemens om onze club verder te ondersteunen.

    #10252
    Rogier
    Lid

    Siemens heeft toch een aardig groot terrein? Wellicht een idee daar een vaste baan te maken 🙂

    Grappig dat er binnen Siemens daar een modelbouwclubje is.

    #10253
    Mario Koolmees
    Moderator

    Inderdaad, het Siemens terrein zou een optie kunnen zijn. Wel is het zo dat op het Siemens terrein in Zoetermeer al veel meer bedrijven dan alleen Siemens zitten…dus het terrein is minder groot dan het van buiten lijkt. We gaan deze optie binnenkort zeker even bespreken.

    Ik betwijfel overigens of er een vaste lokatie op hun terrein mogelijk is.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Het onderwerp ‘Personeelsvereniging Siemens Nederland’ is gesloten voor nieuwe reacties.
Winkelwagen
Scroll naar boven