#16710
Mario Koolmees
Moderator

@meneermini wrote:

Hallo,

Ik heb in principe een zitgrasmaaier en een aanhanger om het ding te vervoeren echter het probleem is wel dat die maaier in Reeuwijk staat. Das niet helemaal in de buurt. Ik vroeg me alleen af wie nu het gras maait want ik neem aan dat het wel regelmatig gebeurd.
Verder dacht ik dat als er aan de gemeente om dranghekken gevraagd wordt dat het misschien mogelijk is om te vragen of hun toevallig in de week voorafgaande aan het evenement in de buurt zijn met een grasmaaier en of ze dan toevallig even een rondje veld kunnen doen voor ons.
Verder heb ik ook gevraagd of mijn buurman zijn vrachtwagen een weekend bij het veld wil parkeren zodat die als rijdersstelling gebruikt kan worden (is een bakwagen van ongeveer 6 meter lang, ongeveer 1m. hoog) echter kan hij daar wel komen, daarnaast heb ik nog geen antwoord van hem want dat moet natuurlijk ook met zijn baas overlegd worden zodat hij leeg is.

groet
Marcel (vader van)

Aan het terrein wordt helemaal niks door de gemeente aan onderhoud gedaan, het is een voormalig voetbalterrein wat in de toekomst voor andere zaken gebruikt gaat worden dus het heeft voor de gemeente helemaal geen zin om het te onderhouden, kost geld en ook bij de gemeente moet er zuinig aan gedaan worden. Sterker nog in het gebruikscontract voor het terrein staat zelf nadrukkelijk beschreven dat de gemeente voorafgaand aan de truggycup helemaal niets aan de staat van het terrein zal doen. Samenvattend: het is aan ons om te zorgen dat het terrein berijdbaar is, aan de andere kant om die reden vraagt de gemeente ook helemaal geen huur voor gebruik van het terrein!

Wellicht is het verstandig om de week ervoor of misschien de zaterdag voorafgaand aan de truggycup met de maaier over het terrein te rijden, ik verwacht niet dat het gras in 1 week (of 1 dag) heel hard zal groeien en natuurlijk rijden de rijders de boel ook wel weer vrij kort. Het is ook even de vraag of het nodig is om op het terrein naderhand het losse gras weg te harken aangezien anders al het losse gras in de auto’s terecht komt. Van de week zal ik nog wel even een rondje over het terrein lopen dan hebben we in ieder geval een beter beeld van hoe het er nu bij ligt.

Qua rijdersstelling: vrachtwagen klinkt aardig, maar ik zit even snel te denken en rekenen en volgens mij wordt het lastig om met 12 mensen naast elkaar op een aanhangwagen van 6 meter te staan, dat betekent dat iedereen maar 50cm tot zijn beschikking heeft dus ik denk dat het nog krap gaat worden. En ook de hoogte is niet wat we in gedachten hebben, op een bouwsteiger sta je namelijk meestal zo’n 2 meter hoog… Misschien kan je een foto posten van de aanhangwagen en ook even checken of er 12 man op past. Zoals ik het nu bekijk denk ik dat een bouwsteiger beter voldoet, maar we houden deze aanhangwagen zeker even in optie!

En natuurlijk bedankt voor alle moeite en input!

Winkelwagen
Scroll naar boven