#16712
Mario Koolmees
Moderator

@meneermini wrote:

Ik zal van die vrachtwagen nog wel even navragen maar veel hoger kom je niet dus dan zal het toch een steiger moeten worden. Daarnaast is het nog de vraag of hij gewoon bij cq op het veld kan komen.
Daarnaast blijft het feit dat ik hem wel in Reeuwijk moet gaan halen en dat is met de huidige afsluiting van de hefbrug van Waddinxveen niet de makkelijkste manier dus mocht er iemand zijn met een dichterbij optie dan is dat zeker aan te raden.
Verder dacht ik ook aan een grote open platte boerenkar maar ik heb geen “boeren” in de familie/kennissen kring.
Die aanhanger heb ik zeker (dezelfde als bij de eerste meeting) dus voor het vervoer van spullen zitten we wel goed.

Op of bij het veld komen is geen probleem, het toegangshek is behoorlijk breed, dus dat moet geen probleem opleveren en ik neem aan dat de wagen niet zo zwaar is dat hij wegzakt in het veld. Maar goed, we houden het even als backup in gedachten aangezien we denken dat een bouwsteiger beter is als rijdersstelling. Mochten we dat echter niet makkelijk kunnen regelen, of veel geld gaan kosten dan kunnen we altijd voor deze optie gaan.

Een grasmaaier is wel handig, degene die we eerder gebruikt hebben is nu niet meer tot onze beschikking en er is nog niemand anders die een maaier heeft aangeboden. Ik ga morgen even kijken of maaien nodig is, maar het lijkt mij wel aan te bevelen dus laten we afspreken dat deze maaier alvast gereserveerd wordt.

Qua aanhangwagen: dat is handig, dan hebben we er 2 en dat scheelt wellicht heen en weer rijden. De schansen die gebouwd gaan worden zijn flinke jongens dus alles in 1 rit meenemen gaat sowieso niet lukken.

PS: Mocht een bouwsteiger niet lukken dan nemen we contact op m.b.t. de grote aanhangwagen.

Winkelwagen
Scroll naar boven