#14950
THo
Lid

@sjirk wrote:

oke bedankt, maar er staat dus geen echte goede op de HobbyKing site?

de voedingen die op de hobbyking site staan zijn gewoon goed, maar als je ze niet uit hongkong wil laten komen kan je ook een normale laptop voeding uit nederland kopen. Je moet dan alleen wel opletten dat de output spanning dat die tussen de 11 en de 17 volt DC zit, en de output wattage van minimaal 50W.
Als je een voeding met een minder wattage neemt, kan je waarschijnlijk niet laden met 6 ampere, eentje met meer maakt niet uit maar de lader gebruikt maximaal 50W

trouwens mijn laptop voeding heb ik van dealextreme.com gehaald, http://www.dealextreme.com/p/12v-5a-60w-ac-power-supply-unit-with-5-5mm-dc-plug-for-lcd-monitors-cord-eu-plug-110-240v-904415995 . Deze ligt in Engeland en had hem dezelfde week nog binnen. En nog het mooiste geen verzendkosten :).
Hoop dat het een beetje duidelijk is, als je het niet helemaal snapt dan zeg je het maar ;).
Thomas

En dan nu on-topic, ik weet niet als ik volgende week kan….m’n ouders zijn namelijk op vakantie met de auto…als ik dat van tevoren wist :(. Dus moet even kijken als ik de auto van mijn opa kan lenen, en anders moet ik toch afzeggen.

Edit: ik heb een nieuw topic gemaakt speciaal voor deze lader, dit bericht zet ik er ook neer. Kunnen we eindelijk eens stoppen met het off-topic praten ;).

Winkelwagen
Scroll naar boven