#18567
peter-hht
Deelnemer

Ik vind het jammer wederom te moeten lezen dat een gemeente je eerst met kosten op laat zadelen, zie Kvk etc., om vervolgens met een afwijzend antwoord te komen.
Dit was ook het voorval bij RCZH in Monster. Eerst alles opzetten en vervolgens verstek laten gaan. Klinkt een beetje als veel beloven maar weinig geven.
De moed zit er nog steeds in met een vaste gelegenheid in het vooruitzicht op een buiten off-road baan, maar af en toe zinkt het wel een beetje in de schoenen. Alle goede inspanningen van de mensen van RCCZ zijn hopelijk niet voor niets.
Het jammerlijke is gewoon dat weinig gemeentes mee willen denken met hobbyisten. Andere sportcentra krijgen kennelijk wel genoeg, of in eerste instantie een soort van subsidie om e.e.a. op te starten. Denk bijv aan een inrichting van een terrein. Het enige dat wij zoeken is slechts een stuk braakliggend terrein. De rest kunnen we gelukkig zelf. En mbt overige verenigingen, denk dat er best leden van zullen zijn die ook of wel eens in Zoetermeer komen rijden.

Scroll naar boven