Re:Re: Regelaar

Home Forums Techniek Electro auto’s Regelaar Re:Re: Regelaar

#17581
leo-rcc
Deelnemer

Het topic was gelockt, dus zet ik mijn antwoord hier aangezien het over regelaars gaat:

@snellehenk wrote:

Leo, ik ben wel benieuwd hoe je ervaringen tot nu toe met de trackstar zijn. Ik heb voor de SC auto van Milan een 60A regelaar en 4350KV motortje besteld en ben benieuwd hoe dat gaat presteren.

Jou set zou een optie zijn wanneer ik mocht besluiten om een Mugen om te bouwen naar electro. Dus vandaar mijn vraag

Op zich is het een leuk setje, al zou deze set zou het beter doen in een buggy dan een truggy denk ik. De motor is wat aan de kleine kant en heeft niet de bakken koppel die de Castle 1800 had, maar met de 6 polen komt het ook niet slecht van zijn plek. Vandaar dat ik denk dat in een lichtere wagen als een buggy deze set beter tot zijn recht komt.

De laatste keer dat ik er mee reed is al weer een tijdje terug (winter en zo) maar ook op een warme dag waren de temperaturen acceptabel zelfs met een forse pinion (rc-nitroteam is vooral snelheid en niet supertechnisch over het algemeen dus opteerde ik voor snelheid over koppel).

Hij is zeker ook economischer dan mijn 1800kv motor, ik kan met deze set iets meer dan een kwartier veilig rijden met de lvc op 3,4V/cell, tov de maximaal 12 min die ik met de Castle haalde op 3,2V/cell.

Voor de rest blijft hij het prima volhouden in mijn Hyper, de enige panne die ik er mee heb gehad tot nu toe was een van de kabels naar de motor die los was gekomen (niet goed gesoldeerd mijnerzijds). De programmeerkaart voelt wat sponzig aan maar doet het goed, en heeft de functies die je wil.

Het is niet top-of-the-line spul, maar zeer zeker geen slechte set, en voor die prijs zeker een aanrader.

Scroll naar top