Re:Re: Te (VERKOCHT) een fusion vector nx81 lader

Home Forums Het Clubhuis Te koop / gezocht Te (VERKOCHT) een fusion vector nx81 lader Re:Re: Te (VERKOCHT) een fusion vector nx81 lader

#15149
Rajeev
Lid

@lu-ke22 wrote:

@Rajeev wrote:

Hey,

Ik heb sinds kort een Traxxas Rustler VXL.
Van mijn neef die ook een Traxxas Rustler heeft, maar dan met een EZRun 9T erin, heb ik een Fusion Vector NX81 met 2 NiMHs (met een T stekker) gekregen omdat hij ze niet meer gebruikte, hij rijdt op LiPo’s. Maar hij is momenteel druk bezig met school en heeft geen tijd om me alles uit te leggen via de telefoon of mail. Kun je me misschien helpen aangezien je deze lader goed kent (neem ik aan)? 🙄

1. Past deze kabel erin: http://www.quartel.nl/webshop/productdetails.php?id=KY082-6118
2. Wat is het beste? Op 0.5a, 1.0a, 2.0a, 3.5a of 5.0a? Dat is toch enkel de laadsnelheid? Ik denk dat 3.5a goed is voor snelladen? Het moet vooral gezond zijn voor mijn accu’s en ik wil ze in minder dan 2 of 2 en een half uur geladen hebben. Ik heb al een lader (Power Cell van Traxxas, kreeg ik bij de Rustler VXL) maar die laad hem vol in 8 uur. Ik ga er van uit dat 3.5a goed is voor een 7.2v accu en voor een 8.4v accu?

Alvast bedankt!!!

Mvg,
Rajeev

Sorry die kabel past niet wat je kan doen is een verloop stekkertje te kopen Verloopkabel female T-stekker naar male TRX stekker (€ 4.95 )
de lader vond ik zelf een geweldig ding knopje aan en met de draai knop de aantal Ampère instellen lekker makkelijk. (0.5a, 1.0a, 2.0a, 3.5a of 5.0a heeft temaken met de snelheid van het laden van je accu’s)
Ik lade mijn accu’s altijd met 5.0a dan zijn de accu’s binnen 62min opgeladen, al is zo snel laden op den duur niet altijd even goed voor je accu maar als je echt voor safe wil gaan is 3.5a een goede laad snelheid laat, je laad dan je accu’s in ongeveer in 105min.

Ik hoop je zo genoeg informatie gegeven te hebben als je vragen hebt kun je ze stellen :ugeek:

gr Luke

gr Luke

Bedankt!
Maar even over het kabeltje. Die jij laat zien die ga ik ook kopen, maar die is bedoel voor IN mijn Rustler VXL. Daarmee kan ik dus met T stekker accu’s rijden.
Maar de kabel die ik aansluit op mijn NX81 is deze:
Die past toch wel? Volgens de verkoper van Quartel in ieder geval wel, maar ik hoor het toch liever van iemand die ervaring met de lader heeft.

Scroll naar top