#10271
mikeon
Deelnemer

Ik ga jullie hier op de hoogte houden van mijn contact met de gemeente, waarbij ik probeer toestemming voor meetings en een vereniging te regelen.

Stand van zaken 12/8:
op het moment heeft de gemeente alleen aangegeven dat het best mogelijk zou moeten zijn, mits er een ruimte te vinden is en er duidelijk afspraken gemaakt worden. Ik ben nu door verwezen naar wethouder van ruimtelijke indeling en sportzaken. ik ga proberen met beide een gesprek te krijgen. Mijn doel voor nu is toestemming voor meetings in september en oktober. Zie binnenkort “meetings” voor meer info.

Stand van zaken 13/8:
Heb overlegd met de secretaresse van de wethouder over de lokatie toestemming voor de offroad meetings, maar vanwege het reces zijn er op dit moment geen wethouders aanwezig. Bij terugkomst zal mijn mail direct worden voorgelegd aan wethouder van sportzaken, en er zal daarna contact met mij worden opgenomen. Ook zal er dan overlegd worden met afdeling vergunningen.
Even afwachten dus!

Stand van zaken 20/8:
Zoals Mario al vertelde (in een reactie) heb ik behoorlijk wat gebeld. Om te beginnen heb ik voor de zoveelste keer contact proberen te leggen met de twee wedhouders maar deze waren alweer niet te berijken. Na nog wat gedoe ben ik erachter gekomen dat ons terrein waar we willen gaan rijden van het Prisma bedrijventerein is, wat vervolgens weer onderverdeeld is aan een aantal ontwikkelaars. Uiteindelijk heb ik toestemming kunnen krijgen, al is het niet helemaal officieel gegaan. We kunnen nu dus (voorlopig) gaan rijden!

Stand van zaken 25/8:
Eindelijk (na ruim 4 weken) een antwoord van één van de twee wedhouders. We mogen op gesprek komen om te overleggen. Omdat we ondertussen al iets met Prisma hebben geregeld is dit gesprek niet van essentieel belang, maar toch zou het prettig zijn als het zou lukken een terrein te regelen wat we langer kunnen gebruiken dan de 1 á 2 jaar van het Prisma terrein. Ook willen Mario en ik er eigelijk een officiele sport vereniging van maken, omdat de gemeente dan verplicht is om hulp te verlenen.

Stand van zaken 2/9:
Vrijdag hebben we een gesprek met de gemeente betreft een lokatie en overige zaken. We gaan hier gewoon vol vertouwen in en zien wel wat eruit gaat komen. Ook zijn we benaderd door een vereniging die graag met ons samen zou gaan werken, daar zijn we natuurlijk erg blij mee en we gaan dan ook rond de tafel zitten, hierover volgt binnenkort meer informatie.

Stand van zaken 5/9:
Nou en dan een belangrijke update. De deur met gemeente zoetermeer zit nagenoeg dicht! Zoals mario verderop al meld, zijn wij door de gemeente met een koude douche ontvangen. Het zou niet mogelijk zijn met brandstof te rijden, en al helemaal niet om een lokatie te krijgen. Dit betekend niet dat wij de strijdbijl neer leggen, en we zullen ook lekker doorgaan met het “stalken” van gemeentes en bedrijven om een lokatie te krijgen. Ondertussen gaan we over op plan B, lekker meeten op verschillende lokaties. We hebben wel wat leuken ideeën, maar of dit gaat lukken weten we nog niet. In iedergeval is iedereen 12 september van harte welkom!

Winkelwagen
Scroll naar boven