#10090
Mario Koolmees
Moderator

Na diverse contacten met de gemeente heeft Mike duidelijkheid gekregen over de eigenaar van de grond in het Prisma terrein. De gemeente gaf aan dat zij niet de eigenaar van de grond zijn en dat wij eigenlijk toestemming van de eigenaar van de grond moesten krijgen.

Uiteindelijk na wat zoekwerk bleek dat bedrijvenschap Hoefweg de eigenaar was en hiermee heeft Mike diverse contact pogingen gedaan. Aan het einde van de dag eindelijk de juiste persoon te spreken gekregen en die vond het geen enkel probleem als wij eens per maand op het terrein een meeting willen organiseren.

Wel gaf hij al aan dat als we de officiële wegen zouden proberen, we wellicht maanden verder zijn voordat we toestemming hebben. Aangezien hij ook inzag dat het dan al winter is en het voor ons geen zin heeft om te rijden mochten wij direct gebruik gaan maken van het terrein.

In de toekomst zal doordat er meerdere bouwwerkzaamheden plaats gaan vinden de ruimte binnen het terrein wel beperkter worden, maar vooralsnog hebben we de vrije hand om van start te gaan met de eerste meetings.

Datgene wat we afgesproken hebben zullen we overigens ook nog voorleggen aan de gemeente, zodat zij op de hoogte zijn en blijven van de ontwikkelingen. Maar vooralsnog hebben wij weinig met de gemeente te regelen.

Mike bedankt voor het bellen en proberen, hij is de hele middag bezig geweest om rond te bellen en uiteindelijk hebben we toestemming gekregen. Nu kunnen we verder met de details uitwerken!

Winkelwagen
Scroll naar boven