Sponsoren van RC Club Zoetermeer

Home Forums RC Club Zoetermeer Bestuursmededelingen Sponsoren van RC Club Zoetermeer

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #30957
  Mario Koolmees
  Moderator

  Zoals jullie wellicht gezien hebben aan de logo’s op de website hebben we in de tussentijd een aanzienlijk aantal sponsoren aan ons weten te binden. Natuurlijk hopen wij op een langdurige samenwerking met deze sponsoren. Onderstaand een kort overzicht van sponsoren met een stukje uitleg wat zij voor ons doen.

  Borgdorff Auto’s
  Borgdorff Auto’s is het bedrijf van Jos Borgdorff een van ons leden die veel gezien is tijdens meetings en die ons voorzien heeft van een stukje financiele basis voor het aanleggen van de baan. Met Borgdorff auto’s hebben wij afgesproken dat zij een eigen bocht of schans krijgen die hun naam draagt!

  Uitzendbureau Solutions
  Uitzendbureau Solutions is een uitzendorganisatie die in vele branches bekend is. Gezien de persoonlijke contacten met ons bestuur heeft deze sponsor gezien dat een vereniging als RC Club Zoetermeer een stukje financiële ondersteuning nodig heeft om een goede start van onze club te kunnen waarborgen.

  Van der Linden Groep
  De van der Linden groep kennen we allemaal waarschijnlijk van de jaarlijkse demonstraties tijdens Tuning Sunday in Waddinxveen. Gezien de jarenlange samenwerking vonden zij het een leuk plan om ons te ondersteunen in de vorm van een stuk sponsoring. Natuurlijk is de van der Linden Groep bekend van de merken Hyundai en Seat…maar zij doen meer! Kijk zeker eens op hun website.

  RC-Speedhouse
  In de wereld van de Nederlandse kampioenschappen 1:8 nitro en electro is RC-Speedhouse een gevestigde naam. Deze Belgische leverancier van A-merken droeg onze club een warm hart toe en dankzij de nauwe banden met onze club hebben zij tijdens de crowdfunding actie een aanzienlijke financiële bijdrage gedaan.

  Serpent
  Serpent is een van oorsprong Nederlands merk en kan bouwen op een grote naamsbekendheid in Nederland maar zeker ook wereldwijd. Aangezien wij directe contacten hebben met de importeur van Serpent hebben wij 2Speed/Vector RC (de importeur) bereid gevonden onze club te steunen in de vorm van sponsoring.

  Gebroeders Lafeber
  Gebroeders Lafeber hebben in de aanloop naar onze vereniging gezorgd voor een locatie waar wij de beschikking hebben over een tijdelijke opslag van baanmaterialen. Aangezien dit voor ons een super goede oplossing was staat hun logo vermeld op onze website.

  Meubelfabriek Zaal
  Max is een van onze jeugdleden en Meubelfabriek Zaal heeft in het verleden onze club veelvuldig geholpen met zaken als opslag, de bouw van schansen voor de truggycup en allerlei hand -en span diensten. Ook voor de nieuwe baan zal Meubelfabriek Zaal een echte eye catcher bouwen…namelijk een wallride van maar liefst 5 x 2 meter! Natuurlijk zijn wij heel erg dankbaar voor deze ondersteuning en om die reden staat Meubelfabriek Zaal al jaren op onze website.

  Mochten jullie nog tips hebben voor potentiele sponsoren, op de website staan verschillende mogelijkheden voor sponsoring. Maatwerk is hierbij altijd bespreekbaar. Zonder steun van sponsoren was het waarschijnlijk niet mogelijk geweest om RC Club Zoetermeer op te richten, wij danken alle sponsoren dan ook hartelijk voor alles wat zij in het verleden, op dit moment en in de toekomst voor ons betekenen!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.