Start Forums RC Club Zoetermeer Bestuursmededelingen Vergunning RC Club Zoetermeer verleend en gepubliceerd!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #30917
  Mario KoolmeesMario Koolmees
  Moderator

  Vandaag is de vergunning voor onze club gepubliceerd, dit betekent dat de gemeente volledig akkoord is met onze plannen. Na het publiceren is er nog sprake van een (wettelijke) bezwaartermijn van 6 weken. Binnen deze termijn kunnen bezwaren binnen komen van inwoners of andere organen in Zoetermeer.

  Aangezien we reeds uitgebreid overleg hebben gehad met onze toekomstige buren/buur verenigingen verwachten wij geen bezwaren uit deze hoek. Ook bewoners kunnen bezwaar maken maar gezien de grote afstand tussen onze toekomstige locatie en huizen verwachten wij ook hier geen bezwaren van.

  Komende week gaat het bestuur de laatste punten bespreken m.b.t. het huurcontract en de week erop zullen we een planning samen stellen van de werkzaamheden die op de locatie moeten gebeuren alvorens wij kunnen openen. Op dit moment richten wij ons op een openingsdatum van 7/8 april. We hopen dat het weer mee werkt en alles voorspoedig zal verlopen.

  Wil je de publicatie van de vergunning lezen, klik dan op onderstaande link:
  Openbare bekendmakingen overheid

  Natuurlijk hebben wij voor het aanleggen van onze baan zoveel mogelijk hulp nodig. Zodra de planning compleet is zullen wij dit aan al onze leden doorgeven. Hou er rekening mee dat we vanaf 11 maart bijna ieder weekend veel “handjes” nodig hebben. Wil je alvast aanmelden voor hulp, reageer dan op dit topic.

  Wanneer de planning compleet is maken we ook nog een topic aan waarin we de geplande werkzaamheden en de aanwezigheid van leden van RCCZ bij zullen houden. Op die manier is iedereen op de hoogte van de werkzaamheden en aanwezigheid van (voldoende) “handjes”.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het onderwerp ‘Vergunning RC Club Zoetermeer verleend en gepubliceerd!’ is gesloten voor nieuwe reacties.