(Voor)inschrijving nu mogelijk!

Logo-2010-small-300x85

Beste contacten/rijders van RC Club Zoetermeer,

Zoals jullie in de nieuwsbrief van gisteren hebben gelezen is het op dit moment reeds mogelijk om in te schrijven voor RC Club Zoetermeer. Aangezien de inschrijvingen (nog) niet zo snel gaan sturen we jullie een persoonlijke email aangezien jullie op het forum (of op een andere manier) ooit hebben aangegeven lid te willen worden.

Aangezien de locatie en de huurprijs akkoord zijn en we ook de gemeente hebben weten te overtuigen van de haalbaarheid van onze plannen is de kans dat ons plan doorgaat heel erg groot geworden.

Er zijn op dit moment een aantal stappen te volgen, zoals samenspraak met buurverenigingen, opzetten van een crowdfunding campagne, inschrijven van leden en aanvragen van een investeringssubsidie. Om vervolgens uiteindelijk een baan aan te gaan leggen.

Hoe zit het financieel precies in elkaar?

– We starten binnenkort met behulp van de gemeente een crowdfunding campagne waarmee we hopen ongeveer € 2.000 bij elkaar te krijgen. Wanneer we deze campagne starten zou het ook heel erg helpen als jullie hierin meehelpen, dat kan door te doneren maar, beter nog, ook door vrienden, familie, collega’s en kennissen te overtuigen mee te doneren. Als we de € 2.000 bij elkaar krijgen gaan we door naar de volgende stap. Aan de andere kant, wanneer we dit geld niet bij elkaar krijgen hebben we een nieuwe uitdaging! (website: www.buurtdromen.nl)

– Naast de crowdfunding campagne vragen we bij de gemeente een investeringssubsidie aan voor amateur verenigingen, de kans dat we deze subsidie krijgen is afhankelijk van 2 belangrijke factoren. De crowd funding campagne moet succesvol zijn & we moeten aantonen dat we genoeg leden bij elkaar krijgen. Lukken beide zaken dan is de kans op het verkrijgen van deze subsidie heel erg groot. Deze subsidie zal ongeveer € 1.750 zijn.

– Met deze bedragen € 2.000 + € 1.750 = € 3.750 hebben wij voldoende geld bij elkaar om onze baan aan te leggen en volledig van kunstgras te voorzien. Kortom, alle toekomstige leden hebben er belang bij dat we dit voor elkaar krijgen. Uiteindelijk is het rijden op kunstgras de leukste manier, minder baanonderhoud en minder slijtage aan je eigen materiaal.

Wat wel van belang is voor de subsidie is dat we onder andere aantonen over voldoende leden te beschikken. Daarom vragen we jullie zo snel mogelijk in te schrijven voor RC Club Zoetermeer. Hiermee hebben we 2 voordelen, de subsidie wordt makkelijker toegekend en we hebben een redelijk beeld van de inkomsten die we krijgen qua lidmaatschappen. Ander voordeel is dat we binnenkort ook een avond kunnen organiseren waar we alle ingeschreven leden van meer informatie kunnen voorzien over de plannen, locatie, aanleg van de baan en details van het financiële plaatje.

Samenvattend:
Het verzoek is aan jullie allemaal zo snel mogelijk in te schrijven via de website!
Als je nog twijfels hebt, maak je geen zorgen, het is op dit moment een intentie tot lidmaatschap, je inschrijving wordt pas definitief wanneer wij de locatie rond hebben en de financiën goed geregeld zijn.

Link naar de inschrijfpagina:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/aanmelden-lidmaatschap/

Help ons en elkaar dus mee en schrijf je snel in!

Alvast bedankt,
Bestuur van RC Club Zoetermeer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven